Şu sıralar bolca yediğimiz sarı kanatın tarifini,çok zahmetsiz olduğu için sizlere vermek istiyorum.
Malzemeler:
-İstediğiniz kadar sarıkanat yada lüfer
-1 yemek kaşığı sıvıyağ
-Defne yaprağı Balık sayısı kadar
-Deniz tuzu
yapılışı:
-Öncelikle iyice ayıklanmış ve yıkanmış balıklar süzülür.
-Üzerine resimde görüldüğü gibi keskin bir bıçakla çentikler atılır.
-Yağlanır ve içlerine birer yaprak defne konur,Tuzlanır ve 190 derecelik turbo fırında 30 dakika pişirilir.
Harika bir lezzet ve çok hafif.
Afiyet Olsun...
Malzemeler:
-İstediğiniz kadar sarıkanat yada lüfer
-1 yemek kaşığı sıvıyağ
-Defne yaprağı Balık sayısı kadar
-Deniz tuzu
yapılışı:
-Öncelikle iyice ayıklanmış ve yıkanmış balıklar süzülür.
-Üzerine resimde görüldüğü gibi keskin bir bıçakla çentikler atılır.
-Yağlanır ve içlerine birer yaprak defne konur,Tuzlanır ve 190 derecelik turbo fırında 30 dakika pişirilir.
Harika bir lezzet ve çok hafif.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder